Antroposofieboeken.nl

Ahornstraat 9, 3203 VA Spijkenisse
Telefoon: 0181-616849
E-mail:
info@antroposofieboeken.nl

Bezoek uitsluitend op afspraak

 

 

Wij staan pal achter:

Aventurijn

Avontuurlijk leren

 

Links

Antronieuws, antroposofisch actueel.

Antroposofie.info

Antroposofie.pagina.nl.

Antroposofie en het kind. Een groep voor ouders die hun kinderen vanuit de antroposofische visie opvoeden. Over de vrijeschool, bd voeding, jaarfeesten, seizoentafel, speelgoed, ziekte- en gezondheid en alles wat ons verder bezig houdt. Je hoeft je geen antroposoof te voelen om lid te worden, maar je moet je wel kunnen vinden in de grote lijnen van dit mens- en wereldbeeld. Ook iedereen die op andere wijze met kinderen die vanuit de antroposofische visie worden opgevoed in aanraking komt, zoals vrijeschoolleerkrachten, opvang, oppasouders, en/of grootouders zijn van harte welkom mee te doen...

Antroposofie.startkabel.nl.

Antroposofische Federatie

Antroposofische Vereniging in Nederland.

Antrovista, gids in antroposofisch Nederland. Adressen en links van alle antroposofische initiatieven. Cursussen, prikbord en artikelen.

Jonas Magazine, spiritueel en maatschappelijk.

Marcel Neirynckbibliotheek

Triodos Bank Triodos Bank wil een pionier zijn in duurzaam bankieren. Triodos Bank wil bijdragen aan de ontwikkeling van een menswaardige samenleving. Een samenleving met respect voor mens, natuur en cultuur. Triodos Bank financiert bedrijven, instellingen en projecten met een meerwaarde op sociaal, milieu en cultureel gebied, daartoe in staat gesteld door spaarders en beleggers die zich bij maatschappelijk verantwoord en vernieuwend ondernemen betrokken voelen. Triodos Bank betrekt bij haar handelen niet alleen financieel-economische maar ook sociaal-maatschappelijke en ideale aspecten.

 

 

Verwijs een vriend(in) naar ons !
Vul zijn / haar e-mailadres in:


 

     
 
www.antroposofieboeken.nl